0513 - 79 90 96

Letselschade advocaat nodig in Heerenveen?

Whiplash opgelopen Heerenveen?

Het verkeer is één van de grootste oorzaken van letselschade in Nederland. Nekpijn is een veelvoorkomende klacht na een aanrijding en de voornaamste klacht bij een whiplash. Vaak is het niet meteen duidelijk dat het om een whiplash gaat, omdat bijhorende klachten pas na 24 uur optreden.

Een whiplash is een medische term voor een verzameling van klachten ten gevolge van een plotselinge beweging van het hoofd ten opzichte van het lichaam. Een whiplash kan gepaard gaan met misselijkheid, uitstraling van pijn naar andere delen van het lichaam en tintelingen in ledematen. Psychische klachten, zoals concentratieproblemen, vermoeidheid en slapeloosheid kunnen ook optreden. Omdat klachten lang kunnen aanhouden en soms zelfs chronisch zijn is het belangrijk om de schade die u heeft geleden te verhalen bij de aansprakelijke partij.

Schadevergoeding bij een whiplash

Medische specialisten zullen vast moeten stellen of er sprake is van een whiplash. Op basis van het medisch dossier wordt de schadevergoeding bepaald. Het is belangrijk alle bijkomende kosten bij te houden, zodat u de schadevergoeding kunt claimen waar u recht op heeft.

Omdat De vakman samenwerkingsverbanden heeft met medisch deskundigen en andere specialisten, kan een effectief juridisch proces verzekerd worden. Door haar vele ervaring weet De vakman hoe zwaar de lichamelijke en psychische gevolgen van een ongeval kunnen zijn. Met haar persoonlijke aanpak biedt zij steun in het verwerkingsproces. Ze neemt graag het juridische werk voor u uit handen, zodat u zich kunt richten op uw herstel.

Waarom kiest u voor ons?

  • Jarenlange ervaring met het verhalen van letselschade
  • Deskundige hulp bij het gehele traject
  • Aangesloten bij 0800 Ongeval, de Vereniging Letselschade Advocaten en het keurmerk Letselschade

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken van letselschade

• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevalen
• Slechte werkomstandigheden
• Medische fouten
• Geweldsdelicten
• Productiefouten

Werkgebied

Heerenveen-binnenstad, De Knipe, Hoornsterzwaag, Jubbega, Nieuwehorne, Oudehorne, Katlijk, Oudehaske, Oudeschoot, Gersloot, Luinjeberd en Terband.

Hoofdvestiging