0513 - 79 90 96

Letselschade advocaat nodig in Heerenveen?

Betrokken bij een verkeersongeval in Heerenveen?

In het verkeer moet u altijd goed opletten. Toch kan een verkeersongeval ook u overkomen, bijvoorbeeld door onoplettendheid van een ander. Een aanrijding heeft vaak een grote impact op uw dagelijkse leven. Als u (tijdelijk) arbeidsongeschikt bent geraakt of u heeft blijvend letsel na een ongeval, loopt u veel inkomsten mis. Ook ziekenhuiskosten en medicijnen zijn voorbeelden van hoge kostenposten.

Het verhalen van uw letsel

Na een verkeersongeval wilt u het liefst zo snel mogelijk herstellen. Als letschelschade advocaat helpt De vakman graag om u zo snel mogelijk weer op de been te krijgen. Het verhalen van de schade van het verkeersongeval kunt u met een gerust aan haar overlaten, zodat u zich daar geen zorgen meer over hoeft te maken. Daarnaast helpt zij ook actief mee aan uw herstel, dankzij haar samenwerking met diverse medische specialisten, personal coaches en advocaten op onder andere het gebied van arbeidsrecht en sociale zekerheid. Woont u in Heerenveen of in de omgeving van Heerenveen en bent u slachtoffer van een verkeersongeval? Neem contact met ons op.

Kosteloze hulp na een verkeersongeval

Veel mensen zijn in de veronderstelling dat juridische hulp veel geld kost. Een letselschadeadvocaat is echter meestal kosteloos: de kosten worden namelijk opgenomen in de schadeclaim en dienen vergoed te worden door de aansprakelijke partij. Aan een verkeersongeval kunt u ook immateriële schade overhouden. Pijn en verdriet kunnen vaak ook voor vergoeding in aanmerking komen in de vorm van smartengeld. Heeft u een verkeersongeval gehad in Heerenveen of in de omgeving van Heerenveen? Neem dan vrijblijvend contact op.

Waarom kiest u voor ons?

  • Jarenlange ervaring met het verhalen van letselschade
  • Deskundige hulp bij het gehele traject
  • Aangesloten bij 0800 Ongeval, de Vereniging Letselschade Advocaten en het keurmerk Letselschade

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken van letselschade

• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevalen
• Slechte werkomstandigheden
• Medische fouten
• Geweldsdelicten
• Productiefouten

Werkgebied

Heerenveen-binnenstad, De Knipe, Hoornsterzwaag, Jubbega, Nieuwehorne, Oudehorne, Katlijk, Oudehaske, Oudeschoot, Gersloot, Luinjeberd en Terband.

Hoofdvestiging