0513 - 79 90 96

Letselschade advocaat nodig in Heerenveen?

Schadevergoeding claimen in Heerenveen?

Als u letselschade heeft opgelopen door toedoen van een ander, bijvoorbeeld tijdens een verkeersongeval of een ongeluk op het werk, dan kunt u de schade verhalen op de aansprakelijke partij in de vorm van een schadevergoeding. Hierbij is het belangrijk dat iemand aansprakelijk kan worden gesteld. Om dit vast te stellen, heeft u de hulp van een ervaren letselschadespecialist nodig. In Heerenveen en omstreken kan De vakman u helpen bij het indienen van de schadeclaim.

Het is verstandig om zo snel mogelijk na het oplopen van uw letsel contact op te nemen. De advocaat kan dan zo snel mogelijk beginnen met de opbouw van uw dossier, zodat er geen gemaakte kosten worden vergeten. De vakman neemt alle zorgen rondom het aanvragen van een schadevergoeding van u over, zodat u zicht kunt richten op zo snel mogelijk herstel. In Heerenveen en omgeving kunt u bovendien rekenen op een team van onder andere medische adviseurs, personal coaches, arbeidsdeskundigen en advocaten op het gebied van arbeidsrecht en sociale zekerheid, die eveneens klaar staan om u te ondersteunen in het herstelproces.

Hoogte van de schadevergoeding

Als de aansprakelijkheid is bepaald, moet de hoogte van de letselschadevergoeding worden vastgesteld. Dit is van vele factoren afhankelijk. Wat zijn de gemaakte kosten? Heeft u medische kosten gemaakt, inkomsten misgelopen of wellicht kosten gemaakt voor hulp in huis? Dit zijn allemaal kostenposten die verhaald kunnen worden. De letselschade advocaat bekijkt samen met u uw huidige situatie en vergelijkt dit met de situatie voor het ongeval. Dit is een belangrijke graadmeter om de hoogte van de vergoeding te bepalen.

Wilt u weten waar u recht op heeft en hoe een letselschadeclaim in zijn werk gaat? Schakel in Heerenveen en omstreken onze professionele juridische hulp in. Zij helpen u graag.

Waarom kiest u voor ons?

  • Jarenlange ervaring met het verhalen van letselschade
  • Deskundige hulp bij het gehele traject
  • Aangesloten bij 0800 Ongeval, de Vereniging Letselschade Advocaten en het keurmerk Letselschade

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken van letselschade

• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevalen
• Slechte werkomstandigheden
• Medische fouten
• Geweldsdelicten
• Productiefouten

Werkgebied

Heerenveen-binnenstad, De Knipe, Hoornsterzwaag, Jubbega, Nieuwehorne, Oudehorne, Katlijk, Oudehaske, Oudeschoot, Gersloot, Luinjeberd en Terband.

Hoofdvestiging