0513 - 79 90 96

Letselschade advocaat nodig in Heerenveen?

Slachtoffer van een medische fout in Heerenveen?

Een arts probeert mensen te helpen en levens te redden. Soms gaat er echter iets mis. Door een medische fout kan het zijn dat u een extra ingreep nodig heeft, of dat u letsel krijgt dat niet meer zomaar overgaat. U maakt extra kosten en heeft veel pijn en verdriet geleden. Logisch natuurlijk dat u daar een vergoeding voor wilt hebben.

Juridische hulp na een medische fout

De vakman is het eens met bovenstaande. Zij strijdt dan ook voor slachtoffers van medische fouten in Heerenveen en in de nabije omgeving van Heerenveen. U staat in uw recht, als advocaat zorgt zij ervoor dat u ook daadwerkelijk krijgt waar u recht op heeft. En meer, er is namelijk ook veel aandacht en begrip voor uw persoonlijke situatie en de weg naar herstel. Wij werken intensief samen met specialisten op diverse gebieden, samen zorgen zij ervoor dat u de regie over uw leven zo snel mogelijk weer in eigen hand kunt nemen.

Smartengeld na een medische fout

Een medische fout kan veel verdriet teweeg brengen. U krijgt misschien wel angst voor artsen en ziekenhuizen en houdt lange tijd pijn, klachten of zelfs een litteken. Hier is een speciaal soort vergoeding voor beschikbaar gesteld: het smartengeld. Dit vergoedt alle geleden pijn en verdriet.

Woont u in Heerenveen en wilt u weten of uw schadezaak ook in aanmerking komt voor een vergoeding? Of heeft u direct een specialist op het gebied van letselschade in Heerenveen nodig? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact op.

Waarom kiest u voor ons?

  • Jarenlange ervaring met het verhalen van letselschade
  • Deskundige hulp bij het gehele traject
  • Aangesloten bij 0800 Ongeval, de Vereniging Letselschade Advocaten en het keurmerk Letselschade

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken van letselschade

• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevalen
• Slechte werkomstandigheden
• Medische fouten
• Geweldsdelicten
• Productiefouten

Werkgebied

Heerenveen-binnenstad, De Knipe, Hoornsterzwaag, Jubbega, Nieuwehorne, Oudehorne, Katlijk, Oudehaske, Oudeschoot, Gersloot, Luinjeberd en Terband.

Hoofdvestiging