0513 - 79 90 96

Letselschade advocaat nodig in Heerenveen?

Betrokken bij een bedrijfsongeval in Heerenveen of omstreken?

Een ongeluk zit vaak in een klein hoekje, ook op uw werk. Een bedrijfsongeval of arbeidsongeval heeft soms een lange nasleep en vervelende gevolgen. Gelukkig kan de werkgever vaak aansprakelijk worden gesteld voor een ongeluk op het werk. Een werkgever is goed verzekerd voor dit soort gevallen en wil u ook het liefst zo snel mogelijk weer aan het werk zien.

Deskundige hulp bij letselschade

De procedure bij het verhalen van letselschade is ingewikkeld en bovendien wilt u er natuurlijk wel de vergoeding uit krijgen waar u recht op heeft. Daarom is het verstandig om een advocaat die gespecialiseerd is in letselschade in te schakelen. De vakman is in de regio Heerenveen deskundig en heeft jarenlange ervaring met het verhalen van letselschade. Zij staat u daarom graag bij wanneer er sprake is van letsel en arbeidsongeschiktheid na een bedrijfsongeval.

Kwaliteit en ervaring

Als letselschade advocaat zorgt De vakman ervoor dat u de vergoeding krijgt waar u recht op heeft. Daarnaast houdt zij zich ook actief bezig met uw herstel, het is de doelstelling uw leven zo snel mogelijk weer op de rit te krijgen. Kwaliteit is gegarandeerd dankzij de aansluiting bij de Vereniging Letselschade Advocaten en het keurmerk Letselschade. Woont u in Heerenveen of in de omgeving van Heerenveen en heeft u een bedrijfsongeval gehad? Wilt u meer weten over de werkwijze van De vakman of heeft u direct een specialist op het gebied van letselschade nodig? Neem dan vrijblijvend contact op.

Waarom kiest u voor ons?

  • Jarenlange ervaring met het verhalen van letselschade
  • Deskundige hulp bij het gehele traject
  • Aangesloten bij 0800 Ongeval, de Vereniging Letselschade Advocaten en het keurmerk Letselschade

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken van letselschade

• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevalen
• Slechte werkomstandigheden
• Medische fouten
• Geweldsdelicten
• Productiefouten

Werkgebied

Heerenveen-binnenstad, De Knipe, Hoornsterzwaag, Jubbega, Nieuwehorne, Oudehorne, Katlijk, Oudehaske, Oudeschoot, Gersloot, Luinjeberd en Terband.

Hoofdvestiging